Projektet

Status på højskoleprojektet

Forud for stiftelse af foreningen og lanceringen af projektet har initiativgruppe gennemført en forundersøgelse for at blive klogere på mulighederne for at rejse en højskole på Lolland-Falster. En forundersøgelse som har bekræftet den indledende fornemmelse af et stort potentiale. Samtidig er mulighederne for den fysiske placering blevet undersøgt, og der arbejdes videre med flere konkrete muligheder.

 

Der ligger meget arbejde forud, og vi planlægger at gennemføre en række pilot- og udviklingsprojekter undervejs. Et er lige på trapperne, flere er på tegnebrættet og resten skal opfindes undervejs. Her vil vi gerne åbne processen op for jer, der kunne være interesseret i at være med til at lave både større og mindre projekter, som i sidste ende er med til at forme den endelige højskole.

 

Derudover hører vi også gerne fra jer, der måske mere har lyst til at give en hånd med til at rejse penge til projektet, skabe kontakt til gode folk, vi endnu ikke har hilst på, give en hånd med til arrangementer osv. Når de sidste detaljer er på plads, vil det også blive muligt her på siden at melde sig ind i foreningen bag projekt.

 

Skriv os en besked (herover til højre), så hiver vi fat i dig.